03/08/2021 u 17:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Стиже "BMW" X8: Како ће изгледати кад спадну маске

Оно што искаче из оквира досадашње понуде свакако је предњи поклопац мотора с испупчењима који се надовезују на споменуту маску

Док чекамо премијеру великог СУВ модела из BMW-а, интернет нам је понудио неке од најубjедљивијих дизајнерских решења будућег X8. За рендере темељене на досадашњим "шпијунским" фотографијама, али и најновијем дизајнерском потпису БМW-а, одговоран је Мangus_Concepts. Спекуллише се да ће нови модел бити најснажнији BMW у понуди, са чак 750 KS.

Мање је битно хоће ли ово бити X8 М или само XМ, а оно што ће сасвим сигурно бити су подјељена предња свијетла. Исти рецепт наводно добија и нова серија 7, као и повећану предњу маску с истакнутим „бубрезима“.

Оно што искаче из оквира досадашње понуде свакако је предњи поклопац мотора с испупчењима који се надовезују на споменуту маску, пише индеx.хр.

У приказаној инстаграм објави можемо да видимо и задњи дио возила, који је модел нешто мање драматичан, с повећим ЛЕД свијетлима хоризонталне оријентације која се протежу све до избачених рамена возила. Додатни детаљи који буде емоције су повезани са М издањима, попут верзије ретровизора и кројења самих одбојника.

И на крају да подесјтимо на незваничне информације да ће ово бити најснажнији BMW у понуди. Говори се о плуг-ин хибридној комбинацији 4.4 В8 турбо бензинца и електромотора који ће у максимуму располагати са 750 КС.

Фото: magnus.concepts Инстаграм 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BMWX8750 KS
25. april 2024 00:58