/ - Инстаграм
20/06/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sud odbacio optužbe protiv Severine za navodni napad na sestru

To je medijima u saopštenju potvrdila Severinina advokatica

Odbačena je prijava protiv pjevačice Severine Vučković za navodni napad na sestru Marijanu Vučković Popović, koji se dogodio u avgustu prošle godine u Splitu.

To je medijima u saopštenju potvrdila Severinina advokatica Jasminka Biloš, piše Večernji list.

- Severina Vučković je od Opštinskog državnog suda u Splitu dobila obavještenje da je 5. juna 2023. godine odbačena krivična prijava protiv nje, koju je podnijela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022. godine- poručila je advokatica.

Podsjetimo, zagrebačka policija krajem jula prošle godine uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njenim privođenjem, a povod svemu bila je prepirka u kući majke poznate pjevačice.

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana čula buka. Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko sukobile i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu, piše Večernji list.

No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih povreda. Nakon privođenja izjavu je dala Severinina i Marijanina majka Ana Vučković.

 - Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru - rekla je njihova majka za Večernji list.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:35