foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
26/10/2021 u 17:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Супруга Шабана Шаулића спрема тужбу против Бјелогрлића због филма "Тома"

Наиме, Гоца се изнервирала када је видјела како је Бјела представио њеног покојног супруга, односно, колико је на неприкладан и увредљив начин приказао публици Шабана

Како медији преносе, поред Лепе Лукић која није задовољна представљањем свог лика у филму "Тома", Гоца Шаулић, жена легендарног пјевача Шабана Шаулића спремна је да поднесе тужбу против Драгана Бјелогрлића због неприкладног приказивања њеног покојног супруга.

Наиме, Гоца се изнервирала када је видјела како је Бјела представио њеног покојног супруга, односно, колико је на неприкладан и увредљив начин приказао публици Шабана. 

- Баш су се сви изнервирали око тога. Реално, без везе је да од свега што је Шабан у животу урадио у филму буде поменут у контексту шверца цигарета и као Ганци. Боље да су га прескочили. Зашто такву легенду сада омаловажавати на тај начин. Мислим да ће тужити Бјелогрлића, или тражити да се та сцена избаци или промијени када буде рађена серија - открива за "Свет" Шабанов брат, Хасан Дудић.

- Ја не знам ко је главни кривац што је мој брат понижен у том филму, да ли Бјела или неко други. Чиме је то Шабан заслужио? ... Ти узимаш једног Шабана, представљаш га као небитног, па га још и вријеђаш. Чему то? Урадио си филм о Томи, нека акценат буде на њему, био је легенда, али немој да вређаш друге умјетнике. Видјећу са породицом, ако треба и да тужимо да се са мог брата скине ова љага, нека то избаце из филма, из серије, њихов је проблем шта ће да раде. Нека га пусте да мирно почива на оном свијету - закључио је Хасан, преносећи утиске породице Шаулић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. januar 2022 11:08