Сузана Јовановић / - фото: Скриншат
20/06/2021 u 22:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сузана Jовановић упоредила себе са Новаком Ђоковићем

Ако критикуjу њега који је најбољи амбасадор наше земље, нека критикуjу и мене

Пјевачица Сузана Jовановић своjу музичку кариjеру започела jе давне 1993. године, а осим по своjим хитовима позната jе и као жена чувеног Саше Поповића.

Она jе била гост популарне емисиjе на Курир телевизиjи "Сценирање", гдје jе говорила о своjоj кариjери и животу, а у jедном тренутку дотакла се и предрасуда за коjе jе рекла да су у нашем народу броjне.

Оне се осврнула на предрасуде коjе су дубоко укорењене код нас, а односе се на то да jе Сузани у кариjери лако, будући да jоj jе муж Саша Поповић.

– Jа мислим да људи ни не размисле пре него што нешто кажу. Ми Срби смо jако склони предрасудама. Мислим, кад могу jедног Новака Ђоковића, коjи jе наjвећи и наjбољи амбасадор наше земље и коjи нам jе толико пута освјетлао образ, али сам исто тако видјела колико га жестоко критикуjу и вријеђаjу кад губи, па што не би jедну Сузану Jовановић.

– Ми смо такав народ. Jа рецимо уопште не дозвољавам да се он у мом присуству вријеђа, и кад губи jа га бодрим, шаљем му лијепу енергиjу. Jа знам да ће то стићи до њега, чак и преко малих екрана. И кад губи и кад лоше игра, jа сам уз њега. Е, то jе права подршка, то су прави људи!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 05:48