/ -Фото: Инстаграм
17/12/2021 u 09:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сузана Манчић одлази у пензију: На млађима свијет остаје

Свака каријера има успоне и падове и право је чудо што ја оволико дуго трајем, искрена је лото дјевојка

Познато ТВ лице и чувена лото дјевојка Сузана Манчић, након више деценија рада, одлучила је да оде у пензију, те је открила да ли то значи да је више нећемо гледати на малим екранима.

-Имам много година радног стажа, а сад имам и године старости, тако да ћу ја и те како да се пензионишем. Пензија је једна феноменална ствар - казала је Сузана за Гранд Њуз.

Ипак, њен одлазак у пензију не значи да је више нећемо гледати на телевизији. Када се осврне на свој дугогодишњи рад водитељка признаје да је веома поносна, иако је током каријере имала много успона и падова.

- Не можемо да живимо од неких својих снова и да се уљуљкујемо, јер каријера има успоне и падове и право је чудо што ја оволико дуго трајем. Реална сам, погледајте колико младих људи се бори за своје мјесто под сунцем, колико се њих бори за своје позиције. Па нећу ја тако лако да устукнем, ни они старији се нису мени измицали, него су ме пустили да се ја борим. Према томе – живот је борба, нема ту шта - истакла је.

Према њеним ријечима, каријера младих људи данас се много разликује у односу на вријеме када је она почињала.

Иако смо сведоци њене огромне популарности и успјеха који је постигла, Сузана признаје да данашњи темпо који имају пјевачи сигурно не би издржала.

- Раније то није било тако. Естрадне куће су водиле рачуна о нама, ниси морао да будеш број један да би ишао на концерте, а сада је то тако. Сада се пјева по клубовима, почињу да пјевају у један ноћу. Па ја сам тад завршавала наступ! Просто не желим тај темпо рада, а мислим да не бих могла ни да га издржим. Остарила бих врло брзо уз такав начин наступања, а ја не желим да остарим- искрена је била Сузана. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:22