Suzana Tot / Bojan Gnjidić
26/08/2023 u 15:15 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Suzana Tot novom pjesmom BLOKIRA muzičku scenu

Saradnja sa Albinom veliki izazov

Nakon sedam mjeseci od singla "Dvosed" i posle kraće medijske pauze Suzana Tot se vraća na muzičku scenu sa koferom punim iznenađenja. Ovog puta napravila je korak dalje i donijela odluku da koketira sa žanrom pa je snimila pjesmu koja pripada novom muzičkom talasu koji je vrlo brzo zarazio mlade ljude širom Balkana. Stoga je uslijedila i njena saradnja sa mladim talentovanim kantautorom Albinom koji važi za jednog od najuspješnijih muzičara mlađe generacije. Za pjesmu "Blokira" crnogorska pjevačica snimila je i visokobudžetni spot na čelu sa Mikom Marković, koji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

- Albino je jedna divna osoba i čovek koji je toliko predan muzici. Kompletan je u svom radu i izuzetno predan, što se meni dopada. Dok smo dogovarali saradnju, bio je malo skeptičan jer je mislio da sam ja neka prepotentna osoba, da se neću tako dobro snaći u svim tim ritmovima. Međutim, kada sam ušla u studio, bio je oduševljen - otkriva Suzana.

Prema njenim riječima nova pjesma i spot ugledaće svjetlost dana polovinom septembra.

- Spot je u pripremi, ostalo je još par finesa koje treba da se dovrše kako bi dobila taj finalni rezultat koji sam željela. Veliki sam perfekcionista i uvijek se trudim da sve bude onako kako sam zamislila zato se sve ovo i odužilo. Znam da je moja publika nestrpljiva jednako koliko i ja ali sam sigurna da će biti oduševljeni ovim projektom i svim pjesmama koje će nakon "Blokira" izaći. Potrudila sam se da na novom albumu bude za svakog po nešto a da opet sa druge strane ostanem dosledna sebi. Vjerujem da ću mnoge šokirati, ali to negdje i jeste moja poenta. Jako je teško danas opravdati povjerenje publike jer uvijek od nas očekuju nešto novo, zato ovog puta neka očekuju neočekivano, jedna potpuno nova Suzana - zaključuje Tot.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:49