Cukero / City Groove
01/07/2023 u 11:48 h
A.Š.A.Š.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sve je spremno za City groove festival: Cukero „gruva“ Podgoricom

Iste večeri Cukero će imati podršku domaćih bendova, a nastupaju Milky Way i Kukavice

Najveća italijanska zvijezda, Cukero, nastupiće prvi put u Podgorici i Crnoj Gori sjutra, 2. jula, na otvorenim terenima Bemaks arene i svojim koncertom otvoriti osmo izdanje City Groove festivala. Iste večeri Cukero će imati podršku domaćih bendova, a nastupaju Milky Way i Kukavice.

Ovogodišnji festival biće održan od 2. do 4. jula u Podgorici i to na dvije bine - City (Bemaks arena) i Groove (Kolektor).
Drugi dana festivala, 3. jul, takođe je rezervisan za ljubitelje tvrđeg zvuka. U Podgorici će nastupiti Parni Valjak, jedan od najboljih sastava Balkana. Njihovim nastupom ozvaničena je era City Groove festivala 2015. godine, a ovoga puta legendarni hrvatski bend Parni Valjak stiže sa novim pjevačem Igorom Dvenkarom.

Prije Valjka na City bini nastupiće crnogorski bend Prizma.

Treće večeri festivala, 4. jula, program će se odvijati na bini Groove u Kolektoru, a za dobar provod biće zaduženi domaći producenti Buba i Lerr b2b koji su već dobro poznati ljubiteljima elektronskog zvuka u Crnoj Gori, a zavjesu na osmo izdanje City Groove festivala spustiće italijanski DJ i producent Lehar.

Ulaznice su u prodaji, komplet za prvo i drugo veče ukupno košta 20 eura, dok pojedinačno za prvo se ulaznice mogu kupiti po cijeni od 15, a za drugo 10 eura. Treće veče na Groove bini ulaz je besplatan.

Od osnivanja 2015. godine festival City Groove je postao jedan od najvažnijih muzičkih događaja u Crnoj Gori. Usmjeren je na promociju elektronske, rok, alternativne, ali i moderne muzike. Po ugledu na festivale u zemljama zapadne Evrope, rađen je po najvišim evropskim standardima kad je u pitanju muzička produkcija, pa će tako biti i ove godine.

Festivalske kapije sve tri večeri biće otvorene već od 20.30 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 20:34