ПОСТЕР ФКЗ / -ПОСТЕР ФКЗ
06/06/2022 u 17:07 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Све jе спремно за први Фестивал културе Забjело

Зостер ће отворити фестивал од 20 часова, након њега Партибреjкерс и Рундек са Екипом, док ће последњи наступ те вечери почети око 1 сат послиjе поноћи, када ће се публици пjесмама обратити Парампашчад.

Након два мjесеца растућег узбуђења поводом првог Фестивала културе Забjело, организатори броjе ситно до 10. jуна, када ће стадион ФК Забjело постати епицентар вибрациjа наjбољег регионалног рокенрола.

Извођачи коjи ће се овом приликом окупити у Републици Забjело су Зостер, Партибреjкерс, Дарко Рундек и Екипа и Парампашчад. Зостер ће отворити фестивал од 20 часова, након њега Партибреjкерс и Рундек са Екипом, док ће последњи наступ те вечери почети око 1 сат послиjе поноћи, када ће се публици пjесмама обратити Парампашчад.

Фестивал културе Забjело jе историjски културно-забавни догађаj хуманитарног карактера, коjи по први пут доводи регионалне звиjезде рок музике у Републику Забjело.

Оваj фестивал чини посебним, како наглашавају организатори, и његов хуманитарни карактер. Наjмање пет еура од сваке продате улазнице биће намиjењено Фудбалском клубу Забjело и Фондациjи баjкери добре волjе, са коjима су потписани меморандуми о сарадњи на основу коjих ће они прикупљена средства усмjерити тамо гдjе сматраjу да jе потребно.

Улазнице се и далjе могу обезбиjедити по циjени од 15 еура, све до дана фестивала када ће циjена износити 20 еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:39