/ Сајси МС
06/08/2021 u 13:45 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Све спремно за Си Денс на Буљарици, долази и Сајси МС

На главну бину Си Денса који ће се ове године одржати на плажи Буљарица у Будви стижу водеће име трап сцене Surreal, регионални трап гуру Фокс, српска реперка Сајси МС, Kлинац, Огњен, Муха и O.G. feat Distortion.

Они ће раме уз раме са већ објављеним извођачима: Борисом Брејхом, легендама Бајагом и Инструкторима, Сенидом, Војком В и Who See-јем наступити на фестивалској сензацији која ће ове године трајати четири дана од 26. до 29. августа.

image
SURREAL

Један од кључних услова за одржавање фестивала је придржавање безбједносних протокола за организацију масовних догађаја, које је ЕГЗИТ фестивал примијенио у Новом Саду, али прилагођених условима у Црној Гори.

На фестивал ће моћи да уђу сви који су добили макар једну дозу вакцине, сви који имају документацију да су прележали корону (документ не старији од 180 дана) или сви који посједују негативан ПСР или брзи антигенски тест.

Организатори кажу да је интересовање за овогодишњи Си Денс изузетно велико, те да се улазнице убрзано распродају.

У продаји се тренутно налази ограничен контингент фестивалских улазницапо промо цијени од 29,99 еура и уз уштеду од 40 одсто у односу на финалну цијену. 

image
Фото: Промо

Једнодневне улазнице, по промо цијени од 14,99 еура за четвртак, петак и суботу, односно 17,99 еура и за недјељу, уз 40 одсто попуста.

Све улазнице се могу купити посредством Гигс Тикс продајне мреже.

Више информација може се наћи на званичном сајту Сеа Данце Фестивала.

Све улазнице купљене за издање 2020. важе за овогодишњи фестивал.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:26