/ - UTOR Жељко Бебек
18/06/2021 u 19:18 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

Сви га знаjу као Жељка Бебека, а то му ниjе право име

Пјевач је уз то открио и да људи често погрешно мисле да jе рођен у Бугоjну

Пjевач Жељко Бебек, некадашњи члан групе "Биjело дугме", недавно jе открио неке занимљивости о себи, а између осталог, признао jе и да Жељко ниjе његово право име.

– Jа сам у ствари Желимир, али ме никад нико не зове тако. То стоjи у документима и кад прочитаjу људи то у документима, онда кажу 'Jа мислио ти Жељко'. Кад смо сарађивали овдје у студиjу, па кад бисмо хтjели на Инстаграму да обjавимо да смо радили заjедно, онда напишемо Бранимир, Желимир и Звонимир. Мирољупци, миротворци", испричао jе он, мислећи на сарадника Бранимира Михаљевића и сина Звонимира, с коjим jе снимио и дует.

Уз то jе открио и да људи често погрешно мисле да jе рођен у Бугоjну.

– Невjероватно jе да се о томе толико расправљало. То jе вjероватно зато што jе на Википедиjи неко некада давно написао да сам рођен у Бугоjну. Истина jе да сам имао ширу фамилиjу у Бугоjну. Често сам као диjете проводио тамо вриjеме, па су онда неки Бугоjанци коjи су утицали на Википедиjу написали то мислећи да сам се родио у Бугоjну. Заправо jе моjе пориjекло из Херцеговине, из Вељака, а рођен сам у нашем лиjепом Сараjеву – истакао jе Бебек у подкасту Вечерњег листа.

Izdvojeno

24. jul 2021 11:38