Адел / - Инстаграм
19/09/2021 u 08:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сви познати на црвеном тепиху, Адел у ресторану брзе хране

Славна Адел ушетала jе у свакодневноj гардероби у амерички ресторан брзе хране, у коjем се почастила бургером у ноћи када се у Њуjорку одржавала Мет Гала, наjвећи модни догађаj

У ноћи када се одржавала Мет Гала и када су познате звијезде дефиловане црвеним тепихом, пјевачица jе фотографисана у jедном од ресторана брзе хране. Обожаваоци су одушевљени тим потезом, а обjава jе постала вирална.

Славна Адел (33) ушетала jе у свакодневноj гардероби у амерички ресторан брзе хране, у коjем се почастила бургером у ноћи када се у Њуjорку одржавала Мет Гала, наjвећи модни догађаj, када познати из свијета музике и филма дефилуjу црвеним тепихом.

Адел, у опуштеноj свакодневноj комбинациjи и са маском преко лица, већина гостиjу ресторана ниjе ни препознала, а особа коjа jу jе препознала и фотографисала па поставила све на друштвене мреже, ниjе прецизирала о коjем ресторану се тачно ради.

"Сви су на Мет Гали, Адел jе у In-N-Out бургеру", стоjи у опису популарне обjаве.

Улазница за Мет Галу наводно кошта 30 хиљада фунти, а Аделини обожаваоци су одушевљени њеним прескакањем "посебно глупог" плаћања толико скупог догађаjа и постављали су коментаре:" Изабрала jе бургер прије Мет Гале. Легенда! Обожавам jе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:42