СВИ ЗА СТЕФАНА / -СВИ ЗА СТЕФАНА
25/03/2022 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сви заједно за Стефана

Хуманитарни концерт одржаће се вечерас у КИЦ-у Будо Томовић у организациjи Фондациjе "Буди хуман", а наступају Даниjел Алибабић и група Д-мол

Хуманитарни концерт за Стефана Велимировића биће одржан вечерас у КИЦ-у Будо Томовић у организациjи Фондациjе "Буди хуман", а наступају Даниjел Алибабић и група Д-мол.

- Куповина карата које коштају пет еура обављаће се слањем пет СМС порука за Стефана, број 50 на 14543 или уплатама на његов жиро рачун 520-44302-59, а преузимање карата биће организовано пола сата приjе почетка концерта, уз приложен доказ о уплати - саопштили су из Фондациjе "Буди хуман".

Из Фондациjе подсjећаjу да jе Стефану за трансплантациjу потребно преко 70 хиљада еура и, од тренутка када се поjави орган, мора стићи на клинику у Бjелорусиjи у року од 15-18 сати, у супротном ће бити скинут с листе чекања, што би умањило Стефанове шансе за оздрављење и нормалан живот.

Даниjел Алибабић и група Д-мол ће пјесмом учинити, а сви заjедно помоћи Стефану да буде корак ближе одласку на неопходну трансплантациjу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 21:00