Lukas  / -INSTAGRAM
20/09/2023 u 13:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Svjetska premijera filma „Pokidan" i spektakularan koncert Aca Lukasa

Ovi događaji će se simultano održati u prestižnoj Štark Areni, obećavajući publici nezaboravno iskustvo

"Pokidan" je dugoočekivani filmski projekat koji je stekao veliku pažnju javnosti i izazvao veliku uzbuđenost među filmofilima i ljubiteljima domaće kinematografije. Film je rađen po knjizi "Ovo sam ja", a po životu zvijezde Ace Luksa. Premijera ovog filma će biti održana u Štark Areni, pružajući publici mogućnost da se uživo susretne s glumačkom ekipom i ostalim poznatim ličnostima domaće kinematografije.

Međutim, to nije jedini razlog zašto je 3. novembar 2023. godine poseban dan za ljubitelje zabave. Nakon premijere filma "Pokidan", Štark Arena će biti transformisana u koncertnu dvoranu kako bi dočekala najveću folk zvijezdu, Acu Lukasa.

Sa svojim neodoljivim šarmom, emotivnim interpretacijama i energičnim nastupima, Aca Lukas je osvojio srca publike i van regiona. Njegovi hitovi su postali himne generacija, a njegovi koncerti su uvijek rasprodati do poslednjeg mjesta. Ovog puta, Štark Arena će biti epicentar folk muzike, pružajući fanovima nezaboravno iskustvo uz Lukasove najveće hitove i pjesme koje su obilježile njegovu karijeru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:07