/ Фото: Интернет
07/07/2021 u 14:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Свјетски брендови јој нуде помоћ: Ко је српска инфуенсерка којој су лопови украли 300.000 еура?

Све оно за шта сам мукотрпно радила последњих 10 година је нестало, пожалила се Тамара

Српска блогерка Тамара Kалинић, којој је обијен стан и украдене ствари у вриједности од 300.000 еура, јавности је постала позната прије двије године, када се нашла на „Тајмсовој листи“ 100 најбољих инфлуенсера у 2019. години“.

Познати брендови и клијенти са којима сарађује понудили су јој помоћ.

Она је недавно на свом Инстаграм профилуоткрила је да јој људи стално спочитавају то што су јој родитељи имућни, иако је она изградила каријеру од свог новца.

- Kада сам почела да се бавим овим послом, родитељи ми нису помагали финансијски. Kада сам први пут отворила блог, уложила сам свега 10 долара и купила домен сајта. Сестра је купила камеру и сликала ме. То је све што ти је потребно за овај посао. У то време сам радила као фармацеут и трошила цијелу своју плату на авио-карте и путовања на модне ревије. Обично сам спавала код другарице на путовањима и радила дан и ноћ док нисам на крају могла да дам отказ и посветим се потпуно блоговању - написала је својевремено Тамара на свом Инстаграму.

Тада је казала да су њени родитељи имали прву приватну болницу у Југославији.

- Истина да сам се родила у богатству. Али су онда изгубили све током рата и почели изнова да раде и граде ново. Тако да ме није срамота што потичем из богате породице, већ сам јако захвална својим родитељима који су ми плаћали школовање у иностранству. Откад сам напунила 18, моји родитељи су ми једино плаћали школарину и ништа више. Kада сам напунила 21. годину нисам узела од њих ниједан еуро. Сада им ја купујем поклоне и чиним све да их размазим. Али људи стално траже разлог да вас омаловаже, иако то што говоре није ни близу истине - причала је блогерка.

Тамара се јуче огласила поводом овог случаја. 

- Откако је већина вас прочитала вијести, могу да потврдим да су оне нажалост тачне. Не могу да опишем ријечима како се сада осјећам, али оно што је најважније јесте да сам ја добро и да имам пуно подршке и љубави од стране породице и пријатеља. Поражавајуће је да све оно за шта сам мукотрпно радила последњих 10 година је нестало. Ја иначе не причам о лошим стварима које ми се дешавају, али никада до сада нисам била жртва тако великог злочина - написала је Тамара.

Некретнина ове атрактивне инфлуенсерке налази се у близини Јелисејске палате, а како пише француски „Акту 17“ лопови су у стан наводно ушли кроз прозор.

Однијели су све што им је било при руци – луксузне сатове, око 20 фирмираних торби, кофера и слично. Тамара је алармирала полицију чим је, око поноћи, стигла у свој дом и схватила шта се догодило.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:42