Prpić / - FOTO: NOVA.RS, MEđU NAMA
26/12/2022 u 11:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tabloidi bruje o skandalu: Glumica Anđelka zatrudnjela sa kumom bivšeg muža

Vijest da je glumica zatrudnjela sa vjenčanim kumom izazvala je lavinu komentara

Glumica iz Srbije Anđelka Prpić je trudna, a vijest je koja je kao bomba odjeknula ovih dana. I dok se nagađalo ko je otac djeteta, Blic je ekskluzivno saznao da je u pitanju - njen kum!

Tačnije, Anđelka čeka bebu sa M. Ž., koji je bio vjenčani kum Anđelkinom bivšem mužu Dariju Prpiću na njihovom venčanju.

- On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vijesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti - kaže dobro obaviješten izvor za "Blic".

Blic piše da su pokušali da stupe u kontakt sa M. Ž., ali im je spustio slušalicu i nije htio ni da odgovori na poruke.

Takođe, pokušaj da dobiju izjavu od glumice je takođe bio neuspješan, budući da ni ona ne želi da se oglašava za javnost.

Anđelka Prpić se udala za Darija 2011. godine i sa njim ima sina Jakšu.

Nakon devet godina braka, par se razišao, a kako se spekuliše krah ove ljubavi uslijedio je zbog ljubomore Darija koji nije mogao da podnese to što Anđelka mora da glumi intimne scene sa kolegama.

Vijest da je glumica zatrudnjela sa vjenčanim kumom izazvala je lavinu komentara, a javno joj je podršku pružila udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović.

Milena se oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila kako Prpićka ima pravo na svoje izbore.

- Anđelkin život, Anđelkina pravila. Pretresite svoje, prije nego što zavirite u tuđe živote. Svima će vam biti bolje - poručila je Milena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. april 2023 01:02