пјевачица Марија Груевска / - фото: Принтскрин
20/06/2021 u 18:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Такмичарку Звезда Гранда унијели на сцену, пјевала везаних руку

Мариjа Груевска шокирала jе гледаоце и жири када се поjавила са змиjом на сцени и обучена као калуђерица, а сада jе надмашила сва очекивања

Мариjа Груевска смјелим одјевним комбинациjама и до детаља осмишљеним наступом кандидаткиња из Битоља не престаjе да изненађуjе изнова и изнова.

Последњи пут шокирала jе гледаоце и жири када се поjавила са змиjом на сцени и обучена као калуђерица, а сада jе надмашила сва очекивања, након што су jе на сцену изнела два момка, док су jоj руке биле везане око колица.

image

Марија Груевска

- фото: Принтскрин

Филм "Кад jагањци утихну" и Ханибал Лектор били су инспирациjа за њен сценски перфоманс и песму "Данас сам луда", што jе све у студиjу оставило без текста

Дуел између Мариjе и Сање Бобан сви су немо посматрали, али jе наjвећу пажњу привукла управо Мариjа коjа се за потребе друге песме пресвукла.

image

Марија Груевска

- фото: Принтскрин

– Груевска, начин на коjи размишљаш jе фасцинантан. Сјетити се Ханибала Лектора и споjити га са "Данас сам луда" jе нешто заиста невјероватно. Твоjи пјевачки интервали су толико тачни, одрадила си ово одлично – прокоментарисао jе одушевљено Ђорђе Давид, док jе Мариjин ментор Мили додао да сваки пут донесе нешто ново.

– Ти си будућност Звезда Гранда, хвала ти на новоj димензиjи овог шоуа - додао jе Мили, док jе Вики прокоментарисала да jоj се Мариjин наступ уопште ниjе допао, као и да jу jе заболио желудац док jе гледала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:33