/ - FOTO: INSTAGRAM
22/02/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tanja Savić: Doktor mi je zabranio da pjevam

Pjevačica Tanja Savić otkrila je da joj je ljekar zabranio da pjeva

- Doktor mi je zabranio da pjevam i ne smijem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osjetljiv. Vrijeme je da malo pripazim, da radim neke vježbe za glasne žice da bi se malo povratile - rekla je pjevačica i dodala da jedva čeka da se vrati poslu.

-Čekam to vrijeme, baš sam se uželjela pjevanja. Mnogo je teže repovati i pjevati i tu treba mnogo više vazduha. Mnogo je zeznuto i tu je tek problem. Tek je problem u diskotekama gdje nema vazduha i ima dima. Vučem i dalje posledice prehlade, imam problema s glasom- rekla je Tanja, pa otkrila da li daje savjete mlađim kolegama.

-Otpjevam 'Zlatnik'' bar dva puta u toku noći i uglavnom svi budu zadovoljni. Niko mi ne traži savjet, ali bih baš voljela. Volim da pomažem svima. Rekla bih im da sačuvaju glas i da budu svoji, da nikoga ne kopiraju. Trebalo je mnogo truda da mi se vrati sve. Morala sam svoje mjesto da opravdam, da se opet vratim-  istakla je ona.

Potom je otkrila da li ima novog dečka.

-Moram da demantujem da sam u vezi 3 mjeseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovjek sa dvoje djece. Vjerovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje djece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena- rekla je.

Tanja je istakla da još uvijek nije sigurna da li je i zvanično razvedena ili ne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. jun 2023 02:18