ТАЊА САВИЋ / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
03/01/2022 u 15:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тања Савић Нову годину дочекала у сузама: Плакала сам у сестрином загрљају

Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт са лошим људима да бисмо видели ко смо заправо ми. Не можемо да спознамо себе ако нас неко не згази, казала је пјевачица

Тања Савић је непосредно након новогодишњег наступа за медије открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена, те да је у поноћ плакала у сестрином загрљају.

- Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт са лошим људима да бисмо видјели ко смо заправо ми. Не можемо да спознамо себе ако нас неко не згази. Тек онда, ако се после тога дигнемо, знамо ко смо. Ја сам некако много тога лијепог извукла из свега што ми се догодило - рекла је Тања за медије.

Она је открила и да је нову годину дочекала са сузама у очима.

- Плакала сам у загрљају сестре у поноћ, јер сам се сјетила како смо дочекале прошлу годину у мом стану саме. Тада дјеца нису била са мном и било ми је јако тешко. Овог пута сам плакала од среће што сам то оставила иза себе, а поново смо заједно сви сада - рекла је она.

Пјевачица се осврнула и на свој љубавни живот.

"Слободна сам жена, а у поноћ нисам пожељела мушкарчину поред себе. Спонатно сам се понашала и нисам имала посебних жеља", открила је у емисији "Премијера викенд специјал", преноси Нова.рс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:21