Tejlor Svift obara rekorde / - INSTAGRAM
20/03/2023 u 10:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tejlor Svift proglašena novom kraljicom popa, oborila sopstveni rekord u prodaji karata za koncert

S obzirom na to da zbog pandemije nije nastupala uživo, njen prvi nastup, održan sinoć u sklopu turneje pod nazivom ‘Eras’ fanovi su dočekali s veliki nestrpljenjem

Otkako je Tejlor Svift poslednji put bila na turneji prošlo je pet godina, a za to je vrijeme pjevačica izdala četiri albuma, među kojima i Gremijem nagrađeni "Folklore."

S obzirom na to da zbog pandemije nije nastupala uživo, njen prvi nastup, održan sinoć u sklopu turneje pod nazivom ‘Eras’ fanovi su dočekali s veliki nestrpljenjem, a trajao je tri sata i petnaest minuta.

Održan je u Glendaleu u Arizoni, američkom gradu privremeno preimenovanom u Swift City u čast njenog koncerta. Svift je izvela 44 pjesme, nove i starije. Na Arizona’s State Farm stadionu okupilo se oko 80.000 obožavatelja.

Zvijezda je obećala da će njeni nastupi biti svojevrsno putovanje kroz sva njena muzička razdoblja, a interesovanje obožavalaca toliko je veliko da je zbog potražnje za ulaznicama u jednom trenutku pao Tiketmasterov sistem.

Međutim, uprkos tome turneja je oborila rekord po broju prodatih ulaznica za koncerte nekog umjetnika u jednom danu. Prodano ih je čak 2,4 miliona.

Prve kritike koncerta su veoma dobre. Većina kritičara ističe pjevačičinu opsežnu set-listu.

 - Kraljica popa ponovno je zauzela svoj presto - napisao je Tajms.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:24