Марко Луис и група Скроз / - ПРИНТСКРИН/ЈУТЈУБ
17/02/2022 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Тешка слобода" на Јутјубу

Група Скроз и Марко Луис обjавили дует

Дует "Тешка слобода" група Скроз и Марко Луис премиjерно су извели на концерту коjи је одржан 28. новембра 2021. у студиjу А БХРТ-а. Ово није њихова прва сарадња, и прије четири године у нумери карика марко и Аднан Шаран су укрстили гласове.Нови дует "Тешка слобода" сада jе и званично доступан на Јутјуб каналу бенда Скроз.

Чланови бенда Аднан Шаран, Деjан Остоjић, Неџад Мулаомеровић, Елвир Салчиновић и Нино Шкиљић на новембарском концерту су, поред ове нове пjесме, извели и друге познате нумере у аранжманима обогаћеним гудачким оркестром уз многоброjне госте.

Поред групе Скроз у новом издању, за оваj спектакуларан аудиовизуални ужитак свих присутних, заслужни су Happy End Story Production у копродукциjи са музичком продукциjом БХРТ-а. Остатак концерта ће ускоро бити обjављен на Јутјуб каналу групе.

Више од двиjе децениjе група Скроз дио jе босанскохерцеговачке музичке сцене. Домаћоj публици први пут представили су се пjесмом "Све сам jачи" 1999. године, а искорак на регионално тржиште услиjедио jе неколико година касниjе са пjесмом "Срушио сам стан".

До сада су обjавили три албума: "Скроз" (2000.), "Савршени организам" (2004.) и "Региjа" (2008.), као и неколико самосталних синглова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:05