/ - FOTO: PRINTSCREEN
22/04/2023 u 12:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

The Twilight Saga dobija seriju

Nije još uvijek poznato da li će se držati originalne priče iz pera Stefani Majer, ili će imati drugačiji pristup priči

I Twilight se pridružuje beskrajnoj listi adaptacija, što je, čini se, postalo veoma popularno.

Prema izvještaju THR, The Twilight Saga dobija adaptaciju u vidu televizijske serije. Nije još uvijek poznato da li će se držati originalne priče iz pera Stefani Majer, ili će imati drugačiji pristup priči.

Scenario će napisati Šinejd Dali, koja je prethodno radila na "Tell Me Lies", "The Walking Dead: World Beyond", "Raised by Wolves", "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency" itd.

Serija, kako je poznato, se razvija na Lajongejt TV, ali nije poznato na kojoj će platformi biti puštena. Trenutno se "Twilight" filmovi mogu gledati na Pikoku, nakon što su neko vrijeme bili na Netfliksu.

Pouzdani izvori kažu da se očekuje da će Majerova biti umiješana, zajedno sa producentom istoimenih fimova Vikom Godfrijem i bivšim potpredsjednikom Lajonsgejta, Erikom Feigom, kao izvršnim producentom.

Radnja Twilighta se proteže kroz četiri romana koja su realizovana od 2005. do 2008. Pet "Twilight" filmova su realizovani od 2008. do 2012, sa posljednjom knjigom, Breaking Dawn, podijeljenom u dva dijela. U filmovima igraju Kristen Stjuart, Robert Patinson, i Tejlor Lotner.

Izvještaji o seriji "Twilight" nam dolaze samo nedjelju dana nakon što je Vorner bros. Diskaveri objavio svoju 10-godišnju posvećenost adaptaciji svih sedam knjiga o Hariju Poteru za svoju Maks striming platformu. Hari Poter i Twilight dostigli su vrhunac popularnosti otprilike u isto vrijeme krajem 2000. i početkom 2010, a sada se čini da će oba filma pokušati da se vrate u vidu serija, prenosi8 b92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:09