Том Круз - црква утицала на његове бракове / - WIKIBIO
24/12/2022 u 21:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tom Kruz svakog Božića prijateljima šalje isti poklon

Tom Kruz je jednom prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio je pomalo čudan razlog za to

Tom Kruz svakog Božića svojim prijateljima šalje indentičan poklon. O tome je nedavno pričala glumica Kobi Smolders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja je gostovala je u emisiji Džimija Falona.

U pitanju je kolač od bijele čokolade i kokosa, koji je glumica prvi put dobila od Kruza 2016, kada su njih dvoje snimali film „Džek Ričer“, piše Index.hr.

-To je kolač od bijele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan. Držim ga u frižideru i potraje mi do marta, jer svaki put uzmem samo parčence. Ne znam zašto, nisam ni velika ljubiteljka slatkog, ali ovo je sjajno- rekla je glumica.

Zatim je voditelj Džimi Falon otkrio da i on dobija isti poklon, te ga naziva „kolač Toma Kruza“. Ranije su već Kirsten Danst, Henri Kavil i Džejms Korden otkrili da dobijaju isti poklon. Inače, kolač je prekriven glazurom od bijele čokolade i sjeckanog kokosa, a može se nabaviti u poslastičarnici „Doan’s Bakery“ u kalifornijskom Vudlend Hilsu.

Tom Kruz je jednom prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio je pomalo čudan razlog za to.

-Obožavam slatko, ali ga izbjegavam zbog treninga i priprema koje prolazim radi filmova. Zato ga šaljem drugima- rekao je glumac, prenosi City Magazine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 17:10