Цетински / Скриншот
30/04/2022 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тони Цетински представља нову пјесму премијерно на Радију Д

Сачувати љубав ниjе можда лако у данашње вриjеме, али онаj коjи jе зна преточити у пjесму jе дефинитивно Тони Цетински. "Чувам љубав" назив jе његовог новог сингла који ће данас у 11 часова бити премијерно пуштен са таласа Радија Д. Цетински, уз искусног Амила Лоjу, ставља потпис на стихове ове нумере, а Амир Лоjо заслужан jе такође за музику, те аранжман и то уз Адиса Сирбубала.

Иако нова пјесма носи незаобилазну љубавну тематику коjа овом миљенику многоброjне публике ниjе ни мало страна, ипак jе по нечему посебниjа, што нам jе дао наслутити и сам Тонy.

- Не бих тако олако ову пjесму сврставао у само љубавну. Ова пjесма jе пуно дубља и пjева о нечему пуно већем од нас људи. Можда ћете jе схватити одмах, а можда ће вам требати неко вриjеме за то, али сигурно ћете jе дуго памтити и нећете jе моћи заборавити. Управо своjом jедноставношћу ће вам се увући под кожу - казао jе Тони.

Музичар истиче да се и он умијешао у писању текста, а за ову прилику сарађивао је и са аранжером Дина Мерлина.

- Настављамо у истом тону, jа сам се мало умиjешао у текст са малим промjенама у аранжману. Дино Мерлин нам jе посудио свог аранжера да не буде оно све очекивано од нас. Следећи сингл коjи ће доћи jе мало ближе мени и ономе што смо до сад радили. Упркос томе што jе пјесми "Чувам љубав" мало аранжман промиjењен она лако улази у ухо и радиофонична jе, људи jе одмах памте- објаснио је Тони.

Надамо се скоријем доласку у Црну Гору

-Надам се да ћемо ускоро доћи у Црну Гору, телефони звоне сваки дан, не могу рећи да нисмо то очекивали али морам признати да сам изненађен количином жеље људи да дођемо у сваки краj екс ЈУ, затим Њемачке, Лондона, Париза...

Оваква пjесма итекако jе заслужила видео спот, а за све се побринуо Здравко Теркеш коjи jе готово савршено стопио у визуелним кадровима мелодиjу и стихове "Чувам љубав". Главне улоге у споту, уз Тониjа Цетинског, припале су Ани Фрањчевић и Томи Рагужу коjи су своjом поjавом, талентом и искуством униjели додатну чар овоj музичкој причи.

- Спот jе готов и може одмах изаћи али прво смо одлучили да буде премиjера пјесме на радиjу па онда рецимо у понедјељак спот, идемо корак по корак. Ниjе баш да обожавам снимања нити фотографисаља, али морам, шта ћу. Зато имам сад jедног колегу у новоj пjесми за коjу снимамо спот и као да смо у видео игрици, то ми jе мало забавниjе и другачиjе. Биће и ту изненађења и спот коjи jош ниjе виђен на овим просторима - открио је Тони.

Вjеруjемо да пјесма "Чувам љубав" не само да ће пронаћи своj пут до срца публике, већ и оставити у многима дубок траг оним што носи у времену коjе jе пред нама.

-Захваљуjем се овом приликом свима онима коjи су помогли да до ове пjесме дође, као прво ту је Амил Лоjо, изузетан аутор и музичар од коjег ћете, надам се, чути jош пуно лиjепих ствари - поручио је Тони.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:49