/ Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/GORAN SIVAČKI
24/10/2021 u 22:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Трифуновић прозвао Биковића: Боље да си код Вучића повео Алека Болдвина, него Џони Депа

Дио јавности осудио је изјаву глумца, наводећи да позива на убиство предсједника Србије

Српски глумац Сергеј Трифуновић јавно је прозвао млађег колегу Милоша Биковића због недавног доласка Џонија Депа у Београд.

Наиме, Трифуновић је искористио трагичну ситуацију која се догодила у Холивуду када је Алек Болдвин највјероватније из нехата убио директорку фотографије Халину Хачинс и ранио редитеља Џоела Соузу на сету филма који тренутно снимају.

Сергеј је искористио причу о Болдвину и несрећи која је потресла читав Холивуд како би се нашалио на рачун недавног доласка Џонија Депа у Београд.

- Сад стварно остаје питање зашто Биковић није одвео Алека Болдвина код шефа, а не несрећног Џонија Депа- написао је Биковић.

Биковићу није дуго требало да одговори колеги, што је Сергеј такође објавио на својим друштвеним мрежама.

- Смијаћеш се, али ускоро треба да радим нешто са Стивеном Болдвином. Само још не причамо јавно - одговорио му је Биковић, на шта се надовезао Сергеј:

- Надам се да циља као буразер. Ја лијепо кажем да је су Биковић и Шапић тројански коњи, а ви једете го*на - написао је Трифуновић у опису своје објаве.

Трифуновићеве објаве нису баш сви схватили као шалу због чега су га неки осудили да позива на убиство предсједника Србије Александра Вучића, док су га други бранили уз образложење да је већ свима добро познат његов смисао за шалу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. maj 2022 06:58