/ - FOTO: SCREENSHOT
04/04/2022 u 20:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Трудница поклонила супругу Ламбурџини, он преузео бригу о беби

Анес Ајуни Осман, 19-годишња козметичка предузетница недавно је добила своје прво дијете са супругом и предузетником Велданом

Млада мајка из Малезије одлучила је унапријед наградити свог супруга и захвалити му јер ће надолазећих мјесеци преузети сву бригу око ње и бебе, поклонивши му, ни мање ни више, него Ламбурџини у вриједности од преко 190.000 еура.

Анес Ајуни Осман, 19-годишња козметичка предузетница недавно је добила своје прво дијете са супругом и предузетником Велданом (Weldanom) Зулкефлијем, пише Аваз.

Будући да је тамошња традиција да жене након рођења дјетета требају мировати како би се смањио ризик од постпорођајних компликација, Анес се прије рођења дјетета, договорила са супругом да ће он преузети сву бригу око бебе и кућних обавеза, а као награду, унапријед му је уручила луксузни аутомобил.

Све је подијелила на свом ТикТоку гдје је поставила видео како супругу приређује изненађење. Са повезом на очима, Анес је довела Велдана у салон аутомобила, а тамо га је дочекао Ламбурџини са огромном црвеном машном.

Чим га је угледао, Велдан није могао сакрити изненађење, а све вријеме грлио је и љубио своју супругу.

- Колика год била вриједност овог поклона, никада неће моћи узвратити на твоју доброту - додала је Анес на видео који је скупио преко 1,6 милиона прегледа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:18