Сергеј Трифуновић / - Сергеј Трифуновић
18/09/2021 u 18:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Мостару оштећен аутомобил Сергеја Трифуновића

Он је алудирао на чињеницу да се инцидент догодио у западном дијелу Мостара, гдје доминирају навијачи Хрватског спортског клуба “Зрињски”.

Аутомобил београдских регистарских ознака, у власништву познатог глумца мостарског поријекла Сергеја Трифуновића, оштећен је у суботу, 18. септембра, на паркингу у насељу Ватикан у Мостару.

Како се могло видјети на мјесту догађаја, непознати починилац или више њих, разбио је шофершајбу, затим је испарао кровно платно, те је исјечена задња десна гума аутомобила “Сааб”.

 - Ја сам дошао овдје у свој Мостар, паркирао се и неко је ноћу то уништио. Неко је поломио шофершајбу, исјекао гуме, исцјепао ножем кров. Вјероватно, пошто је ово тај крај, то су вјероватно неки навијачи - рекао је Трифуновић за Радио Слободна Европа.

Он је тиме алудирао на чињеницу да се инцидент догодио у западном дијелу Мостара, гдје доминирају навијачи Хрватског спортског клуба “Зрињски”.

Сергеј Трифуновић је раније на друштвеним мрежама пружио подршку ривалском, Фудбалском клубу “Вележ”, чије је сједиште у источном дијелу Мостара.

 - Овај ауто је био паркиран ту више пута и раније. ‘БГ’ таблице никог нису иритирале. Мислим да је ово на релацији вјероватно Вележ-Зрињски, неки успаљени млади мозак - рекао је Трифуновић за РСЕ, додајући како је мостарска полиција обавила увиђај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:22