Bend Pero Defformero / - žELJKO šAPURIć
20/07/2023 u 22:10 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Nikšiću počeo Party bus: Nastupaju bendovi "Pero Defformero" i "Bjesovi"

Manifestacija se sedmi put održava sa ciljem da kroz muzički program promoviše kulturne i turističke potencijale Crne Gore

U parku ispred platoa Gradske kuće večeras na Party bus-u nastupaju bendovi "Pero Defformero" i "Bjesovi" koji su do sada okupili desetine ljubitelja rok muzike.

Direktor Lake fest-a Predrag Zečević kazao je da je ovo prvi put da se manifestacija u Nikšiću organizuje na način da se nastup održava na neuobičajeno lokaciji.

- Prošle godine smo započeli varijantu rada u ovom gradu, ali ove godine prvi put afirmišemo estetske vrijednosti neuobičakenih mjesta za nastup u Nikšiću. Cilj manifestacije je da spoji tri regije jer radimo u Nikšiću, Plužinama i Baru i da muzičare provedemo kroz cijelu Crnu Goru, da taj prolazak Party Bus-a koristimo za lijepe kadrove, za promjenu klime  i nadmorske visine i da na taj način afirmišemo lokacije slične ovoj koje su možda nepravedno zapostavljene - kazao je Zečević i dodao da dislociranjem žele da okupe ljude koji slušaju ovu vrstu muzike. 

image

Predrag Zečević

- žELJKO šAPURIć

Sledeća stanica Party Bus-a je sjutra u Baru, a 29. juna u Plužinama.

Manifestaciju organizuje Turistička organizacija Nikšić uz podršku Opštine Nikšić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 14:19