/ - MTV NAGRADE
27/01/2023 u 19:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Udala se Rita Ora

Opisala je taj dan kao "savršen" i "poseban"

Rita Ora, britanska pjevačica albanskog porijekla i njen izabranik, slavni režiser Taika Vaititi potvrdili su da su se vjenčali.

Opisala je taj dan kao “savršen” i “poseban”. O svadbi se dugo šuškalo, a Ora je o svemu progovorila za Heart Radio Breakfast dok je promovisala svoj najnoviji singl “You Only Love Me”, nakon što je pozirala u toplesu kako bi proslavila izlazak pjesme.

-Da, udala sam se. Ja službeno nisam na tržištu, ljudi. Odlučila sam to sve držati privatnim i nekako više za sebe, ali sa svojim novim spotom pokazujem ono što je moglo biti- rekla je Rita i dodala:

-Kad su glasine izašle u javnost o tome jesam li se udala, htjela sam improvizovati i malo se poigrati sa svim tim napisima. Željela sam organizirati vjenčanje koje, kao, nije išlo po planu. Naravno, to nije slučaj u stvarnosti”.

Rekla je kako još nije odlučila hoće li uzeti njegovo prezime ili će samo ostaviti svoje.

-Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo ime Ora. Ne znam… Nisam još zaista odlučila- rekla je.

A otkrila je i da razmišljaju da jednog dana organizuju veću zabavu.

-Moje pravo vjenčanje je bilo savršeno. Bilo je tačno kako sam željela. Bilo je lijepo i savršeno. Lijepo je neke stvari zadržati samo za sebe. Žao mi je što nije toliko zanimljivo. Jednog dana prirediću veliku zabavu- rekla je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 15:31