Tara Emad u kreaciji Deane Shaaban / Tara Emad u kreaciji Deane Shaaban
03/08/2022 u 16:59 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Umjetnost & Kultura Egipta na modnoј sceni Luštice Bay

Počasna predsjednica Festivala je Tara Emad, egipatska glumica i globalno prepoznatljiva umjetnica, koja s ponosom ističe svoje crnogorske korijene

Agencija Fabrika, u saradnji sa Luštica Bay organizuje 1. Internacionalni festival Umjetnost & Kultura 13. avgusta. Zemlja inspiracija za ovaj veliki festival je Egipat, te će Luštica Bay biti sjajna kulisa za predstavljanje muzičara, umjetnika i modnih dizajnera iz ove zemlje. Festival će otvoriti: crnogorska modna kreatorka Ivana Miranović "ITS A COUTURE" i umjetnica i dizajnerka nakita Katarina Zlajić, koјe će u formi preformansa, na podijumu ispred Amfiteatra, predstaviti po tri modela inspirisana Kleopatrom, najpoznatijom ženom Egipta.

Ispred Svetionika na Luštici Beј svoјe modele predstviće poznata egipatska modna kreatorka Deana Shaaban. Na istom mјestu će održati koncert poznati egipatski duo, MOUNIB&FOUAD, violinista Ahmed Mounib i pijanista Mohamed Fouad. U jednom dijelu koncerta, Mounib će svirati tradicionanu egipatsku muziku na "rababi".

Restoran "Villa Cesare" će za svoje goste te večeri pripremiti svojevrsno gastro iskustvo, u simbiozi egipatske i italijanske kuhinje.

Počasna predsjednica Festivala je Tara Emad, egipatska glumica i globalno prepoznatljiva umjetnica. Rođena od oca Egipćanina i majke Crnogorke, Tara Emad je egipatska glumica i zvijezda širom svijeta, sa šarmantnim istaknutim istočnoevropskim crtama koja je svoju karijeru započela kao model i ubrzo je postala jedno od najtraženijih lica u brojnim reklamnim kampanjama i modnim revijama u Egiptu i Francuskoj. A svoјu kariјeru uspјešno gradi kao glumica privlačeći pažnju režisera.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:24