Здравко Чолић  / - архива
19/06/2022 u 22:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кћерка Здравка Чолића узела из сефа 20.000 еура, а он позвао полицију

Да је и Чолина наследница, као и остали тинејџери, пролазила кроз разне фазе и правила лудорије, доказује и непријатна ситуација коју је приредила породици

Ћерка Здравка Чолића Уна Чолић кришом је из татиног сефа узела око 20.000 еура, и то да би свом дечку купила аутомобил. Кад је пјевач видио да му недостаје позамашна свота новца, позвао је полицију, па је уплашена дјевојка све признала и вратила паре, сазнаје Курир. Ова драма у кући славног пјевача одиграла се пре неколико месеци.

Да је и Чолина наследница, као и остали тинејџери, пролазила кроз разне фазе и правила лудорије, доказује и непријатна ситуација коју је приредила породици. Наиме, Уна је до ушију заљубљена у свог дечка, па је жељела да га изненади и више него вриједним поклоном.

Због тога је пре неколико мјесеци узела позамашну своту новца из татиног сефа, каже извор "Курира", а све како би свом изабранику купила нова кола. Чим је узела паре, отишли су у салон аутомобила, гдје су разгледали моделе. Срећом, онај који се њима свидо није био на стању, па су им продавци, који су били сумњичави одакле тако младим људима новац за нова кола, рекли да морају да сачекају.

У међувремену је Чола примјетио да му недостаје доста новца из сефа, због чега је позвао полицију, која је убрзо и стигла у њихову породичну кућу. Супруга Александра је о томе обавјестила и ћерке, које нису биле код куће, и рекла им да имају проблем и да су покрадени, те да су службена лица ту.

Кад је то Уна чула, збунила се и одмах дошла у породичну вилу, гдје је све признала. Како каже саговорник Курира, дјевојка се расплакала и открила да је она кришом узела новац, а потом и открила зашто. Извињавала се родитељима што им је приредила овако непријатну ситуацију и што су морали да зову полицију, па је вратила новац, приближно око 20.000 еура.

И Чола и његова супруга су били изненађени њеним признањем, посебно јер никад није била проблематична. Ипак, нису се наљутили на њу, већ су јој рекли да није у реду што је то урадила, те да увијек треба да буде искрена с њима. Покушали смо да ступимо у контакт с Чолом, али га до закључења броја нисмо добили.

И Здравко Чолић је средином осамдесетих година имао пех с парама. Он се бавио привредом, живио је у Загребу и улагао новац у области телефоније.

- Шира јавност је сазнала да се бавим малом привредом тек кад сам ухапшен у Охриду зато што сам кредитна средства претварао у девизе. Девизе је тада било јефтиније купити у Македонији него у Београду и Загребу - испричао је пјевач раније и додао:

- Било је врло непријатно. Људи су куповали девизе у тим албанским селима. Пратили су ме све вријеме, јер шта ја радим ту у фебруару кад нема ни концерата ни туриста. А ја натоварен у громби капуту, као у пјесми Бијелог дугмета, и они ме сачекају и узимају ми све девизе. Касније је Анте Марковић увео легалну куповину девиза и да сам сачекао осам мјесеци - не би до тог хапшења ни дошло. Али то су биле чисте паре, никаква црна лова - рекао је Чола, који је у притвору провео три дана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 13:23