/ -FOTO: NIKOLA TOMIć, MILENA ĐORđEVIć
08/04/2022 u 18:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Васо Психопата о Јовани Јеремић: Јако ме нервира, изнабадао бих је

ММА борац казао за српску водитељку да му је много иритантна

Црногорски ММА борац Васо Бакочевић, познат под надимком Психопата, гостовао је у хрватском подкасту "Инкубатор" и том приликом упутио пријетње водитељки Пинка Јовани Јеремић.

Kако је навео, она је „иритантна“ и „јако га нервира“.

Васо је одговарао на питања водитеља Марка Петрака, а једно од њих било је и коју би особу из јавног живота у Србији најрадије „изнабадао“.

Бакочевић је после кратког размишљања рекао да би му на мети била Јована Јеремић.

- Знам ко је она, али не знам зашто је тако специфична. Јако је иритантна, јако. Вјероватно привлачи публику, па је држе. Толико те нервира да ти мораш погледати клип. У неком универзуму, ја и она, и то не у кревету, већ у кавезу! Брате, јадна, смири се, де ћеш. Морате ово пустити с насловом неким 'Изнабадо бих Јовану Јеремић' - додао је Бакочевић.

Водитељка ТВ Пинк се убрзо огласила поводом његових коментара.

- Дођи, јуначино! Чекам те. Ја твоје силеџијске методе не познајем, али ћу те вербално нокаутирати у три секунде. Црногорац који у Хрватској очајно мрзи Јовану Јеремић. Хеј, срам те било! Ја имам много пријатеља и у Црној Гори и у Хрватској, срам те било. Kакав си ти ММА борац, гдје ти је кодекс части да браниш слабијег од себе, а посебно жену? Kоме ћеш ти после ове изјаве бити супруг, брат и друг? Слабићу! Ово је позив на физички напад на жену од 52 килограма, зар је таквима мјесто на слободи. Срећом, умијем да се браним! Тек планирам да иритирам такве мишићаве слабиће- поручила му је водитељка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:12