Večeras velika Flower Power žurka u centru Herceg Novog / Sea dance festival
01/04/2023 u 19:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Večeras spektakl sa Konstraktom i Claptonom u Herceg Novom

Nadam se da ste spremni za večeras, jer mi jesmo i jedva čekamo, poručila je Konstrakta koja je stigla u Herceg Novi

Najočekivanija žurka na Jadranskoj obali je konačno stigla i nije prvoaprilska šala, baš kao ni sunce koje će se rano popodne ukazati iznad Herceg Novog! Večeras će ovaj živopisno crnogorsko turističko središte pojačati snaga velike Flower Power žurke čije su glavne zvijezde maskirani house velemajstor Claptone i najtraženija regionalna muzičarka Konstrakta. Mnogo zvijezda biće na bini,  ali puno više u publici je su brojne zvanice već počele stizati u Herceg Novi i pobrinuli se da za to saznaju hiljade njihovih pratilaca na društvenim mrežama!

“Nadam se da ste spremni za večeras, jer mi jesmo i jedva čekamo”, poručila je Konstrakta koja je stigla u Herceg Novi.

"Obožavam da budem u Crnoj Gori! Sunce je tu, more je tu i ja sam spreman za lud provod večeras u Herceg Novom!" – rekao je Nenad Okanović.

Na Crnogorsko primorje već je sletjela i Dragana Mićalović i podjelila čak desetak storyja. „So Happy To Be Here“ oduševljeno je napisala na jednom od brojnih postova model Dana Barbara, a njena koleginica je poručila da ih sve „kod sata čeka DJ Claptone“. Jednako zadivljena Crnom Gorom je i glumica Milica Majkić koja je imala samo jednu, ali moćnu riječ – „Magija“!

Svi oni prvo će se zabavljati na Trgu Nikole Đurkovića, a kasnije i na ekskluzivnom humanitarnom afterpartyju „Trick Me Once“ koji će se održati u hotelu Lazure u Herceg Novom na kojem će za DJ pult stati i Claptone!

Velika Flower Power žurka u centru Herceg Novog, u organizaciji EXIT festivala i Turističke organizacije Herceg Novi, počeće već u 18 časova laganim deep house zvukom DJ-a Nessuno. U 19.35 pult preuzima Pesto, dok će od 20 časova šarmantna crnogorska zvijezda u usponu Kejt rasplesati publiku dobro poznatim hitovima. Omiljena umjetnica regiona, sjajna Konstrakta sa svojom grupom Zemlja Gruva, popeće se na binu u 21 čas, dok će apsolutna zvijezda večeri, jedan od najpopularnijih umjetnika svjetske house maskirani Claptone svoj dvočasovni set započeti u 22 časa i 10 minuta. Za zatvaranje biće zaduženi P.S. i Bodzie u svom B2B setu, koji počinje deset minuta iza ponoći.

Ovaj poseban događaj će takođe biti vjerovatno i najbrojnije okupljanje celebritija i influensera na Balkanu tog vikenda, jer su svoje prisustvo potvrdili Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Lady Lee, Ana Stanić, Ivana Dudić, Helen Babić, Nemanja Forkapić, Zoi i brojna poznata lica iz svijeta muzike, filma, mode i showbizza, koji će nakon žurke na Trgu nastaviti provod na Afterparty pod nazivom „Trick Me Once“. Humanitarni afterparty će biti održan u hotelu Lazure u Herceg Novom, a sav prikupljeni prihod doniraće se udruženju roditelja djece oboljele od kancera Fenix.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:03