Vendi i Šešelj / - FOTO KOLAž NOVA.RS
09/08/2022 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vendi otkrila kako je došlo do kraha ljubavi sa Vojislavom Šešeljom

Odgovarao mi je jer je u to vrijeme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Posle se ispostavilo da nije baš tako, ali da ne ulazimo sad u te političke teme, ispričala je Vendi

Vesna Vukelić Vendi i Vojislav Šešelj govorili su o romansi koju su imali.

Političar Vojislav Šešelj otkrio je jednom prilikom da je sa pevačicom bio u vezi dva mjeseca, dok Vendi tvrdi da je njihova veza trajala godinu dana.

„Sa njom sam bio u vezi 1991. godine. Bila je to lijepa veza, nije trajala dugo, oko dva mjeseca. Ja se držim dva principa, svaku ženu sa kojom sam u životu bio iskreno sam volio. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kada bi dolazilo do raskida, žene su mene napuštale, ne ja njih. I ja se držim ta dva životna principa vječito. Sada nismo u kontaktu“, ispričao je političar za domaće medije.

Pjevačica je otkrila i kako je došlo do kraha njihove ljubavi:

"Kod mene nema tih ribolovačkih priča da je bilo ko slao helikopter po mene. Zna se da sam nešto više od godinu dana bila u vezi sa Vojislavom Šešeljem. Odgovarao mi je jer je u to vrijeme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Posle se ispostavilo da nije baš tako, ali da ne ulazimo sad u te političke teme."

Vendi je istakla da je glavni razlog njihovom rastanku bila njena želja za slobodom i težnja da izgradi sebe.

"Raskinuli smo jer sam ja imala potrebu sebe da gradim, a ne da budem u zlatnom kavezu. Mene zlatni kavez nikada nije zanimao. Nisam željela da žrtvujem svoj život zbog nekog gvožđa, skupih automobila, ljetovanja", rekla je Vukelićeva u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”.

Podsjetimo, Vesna je nedavno objavila knjigu "Misterija crne žene", a glavna tema ovog djela je magija, kao i sukobom dobra i zla.

"Čovjek uvijek mora da ima plan A, plan B, plan C... Moj plan B je bila knjiga, ja sam počela da pišem i prije nego što se ovo čudo desilo. Čovjek ako je multipraktik i talentovan, mora da bude na više frontova. Važno je da se nešto radi i knjiga je za spasenje duša ljudi. Knjiga je pisana pod blagoslovom mog duhovnika i ja sam u njoj dala recept kako da se zaštitimo od zla koje nam dahće za vratom", rekla je ona za "Grand".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:03