Vesna Zmijanac  / - FOTO: FACEBOOK
22/12/2022 u 13:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vesna Zmijanac: Od "Jorgovana" sam zaradila pola miliona eura

Zamislite samo koliko sam je puta za sve ove decenije otpjevala za novac i koliko sam na njoj zaradila, kaže folk legenda

Folk pjevačica Vesna Zmijanac kaže da je od svakog svog megahita zaradila po 500.000 evra.

Pjevačici su najviše novca u bogatoj karijeri donijele pjesme "Jorgovani", poznati duet s Dinom Merlinom i hit "Nevera".

Ona je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i na pitanje voditelja da li bi prije uzela pola miliona eura u kešu ili neki hit, odgovorila je da bi se uvijek odlučila za dobru pjesmu.

- Od samo jednog megahita koji godinama traje može da se zaradi najmanje 500.000 eura. To mora da bude ozbiljna pjesma, kao što su, na primjer, "Jorgovani", koja se sluša preko 35 godina. Takođe i "Nevera", koju sam snimila prije 45 godina, a i dalje je pjevam na nastupima. Zamislite samo koliko sam je puta za sve ove decenije otpjevala za novac i koliko sam na njoj zaradila. I u današnje vrijeme može da se "ubode" jedan takav hit - objasnila je pevačic.

Mada se njena ćerka Nikolija Jovanović bavi pop muzikom, Vesna bi voljela da snime duet.

- Uskoro bi trebalo da objavim novu pesmu. Album nemam u planu, previše mi je to posla. Sa Nikolijom bih rado snimila duet, samo treba da nađemo pravu pjesmu- kazala je Vesna. 

Pjesma "Kad zamirišu jorgovani" je osamdesetih bila ubjedljivo jedan od najvećih hitova na prostoru tadašnje Jugoslavije.

Objavljena je na Vesninom albumu "Istina", koji je prodat u rekordnih 900.000 primjeraka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 13:19