Igor Drvenkar / Foto: YouTube, screenshot
24/02/2023 u 13:27 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Aki Rahimovski dobio „nasljednika“: Igor Drvenkar novi pjevač „Parnog valjka”

U igri su bili prvo njegov sin Kiki Rahimovski, takođe pjevač čiji glas jako podsjeća na Akijev. Potom je i mlađani Filip Rudan, posebno omiljen među tinejdžerkama, uskočio kao moguća zamjena

Pjevač Igor Drvenkar, poznat po svojim upečatljivim nastupima u HRT-ovoj emisiji "A strana" naslijediće pokojnog Akija Rahimovskog u Parnom valjku. Kako piše Net.hr, u muzičkim krugovima šuška se da je Hus opet okupio bend i da im se Igor pridružio na probama, a u budućnosti bi trebalo da nastupaju, kako navodi 24sata.hr, pod imenom "Parni Valjak feat Igor".

Dugo se čekao Akijev nasljednik, pišu hrvatski mediji. Otkako je Aki iznenada preminuo i tako ostavio veliku prazninu na regionalnoj muzičkoj sceni, o vokalu Parnog valjka se puno govorilo. U igri su bili prvo njegov sin Kiki Rahimovski, takođe pjevač čiji glas jako podsjeća na Akijev. Potom je i mlađani Filip Rudan, posebno omiljen među tinejdžerkama, uskočio kao moguća zamjena.

Ipak, Hus se nikada nije zalijetao s izjavama ko bi mogao naslijediti Akija. On, kao i ostali članovi Valjka bio je potresen iznenadnim gubitkom i u medijima je poslednjih godinu dana uvijek vrlo emotivno govorio o njemu i njihovim nastupima.

Naime, Husov izabranik, Igor, je nastupao na pozorišnim daskama u mjuziklima "Uskrsli", "Isus Hhrist Superstar" i "Lepotica i Zvijer" u kojem je čak glumio naslovnu ulogu Zveri. Osim toga, često je bio viđen i kao dio pjevačke postave "A strane" u HRT-ovoj emisiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 08:18