Aleksandra / -JUTJUB/SKRINŠOT
09/08/2023 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Aleksandra Mladenović objavila singl „Tajming"

Nova pjesma osvaja publiku na prvo slušanje

Nakon numere „Evo, evo" koju je predstavila prije samo par dana, pjevačica Aleksandra Mladenović obradovala je publiku sa još jednim novim singlom. U pitanju je pjesma koja nosi naziv „Tajming" koja već na prvo slušanje osvaja publiku.

Pjevačica se potrudila da snimi i video za ovu numeru, u kojem izgleda besprekorno, a za ražeiju spota bio je zadužen Dejan Milićević.

-Tajmig si promašio skroz, shvati da poršao ti voz, karma uvek pronađe. Ko se zadnji smeje, taj se smeje najslađe – glasi refren nove pjesme.

Ispod numere, koja je objavljena na Jutjubu nižu se samo pozitivni komentari, a najčešći su: "Bravo", "Top", "Ne zna se koja je pjesma bolja", "Svaka čast" ...

Podsjetimo, Aleksandra je za Grand nedavno priznala da je mnogo novca uložila u svoj album i da je bankrotirala nakon projekta.

–Koncert je svakako veliki zalogaj. Čestitam svima koje se usude da naprave koncert, imaju moju podršku. Ne pratim trendove, uvijek sam svoja i kada budem smatrala da je vrijeme za to napraviću jedan veliki koncert. Sve to puno košta, a ja sama ulažem u svoju karijeru bez ikakvog sponzorstva. Moram da kažem da sam bankrotirala posle albuma – kazala je Aleksandra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:27