Ана Станић / Инстаграм
05/11/2021 u 12:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ана Станић објавила сингл „Љубави за обоје”

Пjевачица Ана Станић обрадовала jе своjу публику новим синглом „Љубави за обоjе” за коjу jе сама радила музику и текст

Пjевачица Ана Станић обрадовала jе своjу публику новим синглом „Љубави за обоjе” за коjу jе сама радила музику и текст. Аранжман заjеднички потписуjу њени стари сарадници, Вукашин Марковић и Предраг Ристић Мета.

- Дуго нисам имала jедну тако класичну баладу, била ми jе жеља да обjавим такву пjесму да не може баш да се сврста ни у jедан стил, ни временски период, има ту и гитаре и виолине, распjевану мелодиjу и неку меланхоличну ноту коjа jе по мени као створена за оваj jесењи период. Последњих неколико синглова сам писала сама и имала сам текстове коjима сам задовољна. У суштини отворена сам за људе са коjима волим да сарађуjем и када би неку пjесму урадили коjа ми се свиди наравно да бих отпjевала и туђи текст-казала jе Ана.

Пjевачица jе открила и како jе дошло до сарадње са турским режисером, и гдjе су све снимали кадрове за нову пjесму.

- Спот сам радила са турском екипом, режисер Онур Кок ме контактирао непосредно пред пандемиjу и питао ме да ли бих радила са њим. Он jе радио са многим познатим турским пjеваћима укључуjући некадашњег српског зета Мустафу Сандала и онда ми jе то некако било знак да не причам са неким ко се мозда лажно представља већ са озбиљним професионалцем и стварно сам била почаствована. Чим су се створили услови да се путуjе а jа имала нову пjесму отишла сам тамо. Снимили смо спот у околини Истанбула и у Истанбулу, била сам три дана, уживала сам, заиста су били гостољубиви, професионални и презадовољна сам како jе испало. Идеjа jе била да буде jедноставан спот са лиjепим кадровима коjи одговараjу атмосфери саме пjесме и знала сам да ћу тако нешто тешко наћи овдjе, некако све jе већ исликано-испричала jе Ана.

За наjлуђу ноћ, ће се како jе истакла, дружити са црногорском публиком.

- За Нову годину наступам са колегиницом Иваном Петерс у Херцег Новом, имамо таj наш заjеднички сет коjи се зове У дневноj соби гдjе пjевамо моjе и њене хитове, Тап, Мобy Дик и многе стране хитове. Драго ми jе што ћемо се дружити, а што се планова тиче припремам три новогодишње пjесме. Увиjек сам жељела да направим своjу верзиjу новогодишњег макси сингла и сад завршавам трећу-закључила jе Ана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:00