/ Фото: Скриншот
24/06/2021 u 09:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Андрија Милошевић: Дјецом у ЦГ нема ко да се бави, јер су сви у 1918. години

Баш ме брига за историју, човјече, ја нећу да живим у временској машини, поручио је тада глумац

Глумац Андрија Милошевић причао је у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" прошле године, непосредно након парламентарних избора у Црној Гори, о стању у држави после, како је казао демократских промјена.

Глумац је тада навео да је у Црној Грри "сада све до народа". 

- Ако буде народ хтио биће му боље, а ако наставе као до сада неће им бити добро. У Црној Гори су се десиле демократске промјене на један океј начин, према томе све је до њих. Народ у Црној Гори треба да се осјећа добро јер живе у земљи која је пуна ресурса. Црна Гора нема нуклеарну бомбу и нема нафту, самим тим је тотално небитна за остатак свијета. Али, у тој небиотности је њена љепота. Па ми имамо море- додао је Милошевић. 

Како је навео, "њему би било битно да је небитан у свијету, а да прави добар сир, добар скоруп, качамак.

- Да имам добре плаже, да цимам планине нека иде народ нека скија. Тако треба да раде многе земље у региону. А код нас се пати од историје и нон стоп се иде у неки рикверц Баш ме брига за историју, човјече. Ја нећу да живим у временској машини- казао је Андрија. 

Поручио је да жели да људи сада праве историју.

- Више ме смарају с тим причама које сам прежвакао 600 пута. Само тумарамо од 1918. до 1941. године. Ова дјеца су нам остављена на милост и немилост, њима се нико не бави јер су сви у 1918. години. Пробуди се дијете, гдје ми је тата, сад ће сине да дође само да заврши нешто што је било код Ужица Морао сам ово да кажем, јер волим и Црну Гору, а волим и Србију. Волим све људе, али мислим да је вријеме да мало трансформишемо умове, да кренемо да размишљамо о нормалним стварима. Ја кад сјутрадан умрем сигурно за мене неће рећи умро је онај Црногорац. Желим да за мене кажу "Умро је онај добар човјек"- закључио је Андрија. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 01:33