Bojan  / -MIHAEL ĐURIČIĆ
03/08/2023 u 17:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Bojan Delić niže muzičke uspjehe i otkriva: Od januara spremam dosta lijepih stvari

Pored koncerata na crnogorskom primorju tokom ljetnje sezone, Bojan ističe da je već zakazao i nastup za doček Nove godine

Crnogorski muzičar Bojan Delić obradovao je publiku nedavno numerom Sonja, koju je posvetio svojoj supruzi. Kako je kazao, numera je nastala još ranije, ali su se tek nedavno stekli uslovi za njenu objavu.

-Pjesma prolazi odlično, pjevam je po nekoliko puta u toku nastupa i moram da kažem da su reakcije zaista odlične. Vjerujem, da će, kako vrijeme bude odmicalo zauzeti mjesto jedne od mojih najslušanijih pjesama. Srećan sam što je konačno zgledala svjetlost dana, želio sam da bude baš ovakva, lepršava, emotivna ljubavna pjesma u kojoj se mogu pronaći mnogi- kazao je Bojan za Dan portal.

Ljeto provodi radno, ali kako kaže, uspije i da se odmori u pauzama između nastupa.

-Ovog ljeta nastupam najviše na našem primorju, kao i u Podgorici, Nikšiću takođe. Moram istaći da je ovo jedno od mojih najradnijih ljeta. Stignem i da se okupam i da uživam sa porodicom - dodao je pjevač.

Bojan je otkrio i neke novitete koji slijede kada je njegova karijera u pitanju.

-Uporedo sa ovom novom numerom, radio sam još neke pjesme. Pokušaću da snimim još jednu novu numeru do kraja godine, a od januara spremam dosta lijepih stvari. Ono što je novost je i to da sam već ugovorio nastup za doček Nove godine, što mi daje jedan poseban mir, ali o tome još uvijek ne mogu detaljno govoriti- zaključio je Bojan.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 18:18