Милица Поповић / ПРИВАТНА АРХИВА
17/02/2022 u 10:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Брзина" спремна за Торино

Милица Поповић алијас Јулија представиће се на такмичењу "Песма за Евровизиjу" на којем Србија бира представника за Еуросонг

Милица Поповић, коjа плиjени и стасом и гласом, а наступа под умjетничким именом Jулиjа, обjавила jе нову пjесму "Брзина". Пјевачица поријеклом из Црне Горе са, како каже, Подгорицом у срцу, представиће се на такмичењу "Песма за Евровизиjу" те ће покушати да се занимљивим наступом на фестивалу у Србиjи избори за престижно музичко такмичење коjе ће бити одржано у Италиjи у мају. Пjесму Брзина овој атрактивној пјевачици радили су Ненад Ћеранић и Алек Алексов, а публика ће ускоро моћи да погледа и спот.

Осим ове пjесме, Jулиjа коjу знамо и из некада популарног тинеjџерског састава "Jулиjа&Jулиjа" jе до сада обjавила пjесме "Сама" и "Jош те има", коjе jе радио хитмакер Драган Браjовић Браjа, те баладу "Принчеви" а приjе пар мjесеци и "Дал ти жена зна" интересантну пjесму, занимљивог назива, коjа jе такође резултат сарадње са Браjом и Ненадом Ћеранићем.

Jулиjа наjављуjе и наступе у Црноj Гори, гдjе ће доћи као вокал популарног састава "Camera Darling" са коjим наступа широм Србиjе у наjпрестижниjим клубовима.

Такмичење "Песма за Евровизиjу `22" одржаће се од 3. до 5. марта у Београду, а побједник ће представљати Србију на Еуросонгу у Торину.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:54