Demi Mur i Brus Vilis / - SHUTTERSTOCK
20/03/2023 u 19:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Demi Mur dirljivom porukom čestitala rođendan Brusu Vilisu

Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osjećamo, napisala je Demi

Glumac Brus Vilis proslavio je ove nedelje 68. rođendan, a iako se glumac nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji, rođendan je ipak obilježen, a mnoge su dirnule čestitke važnih žena iz njegovog života.

Sadašnja supruga Ema Heming (44) i bivša Demi Mur (60) posvetile su mu objave na Instagramu.

„On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvijek ću ga voljeti. Srećan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama, jer će njegova osjetljiva duša u znaku Ribe to osjetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega“, napisala je Ema pored romantičnog videa Brusa i nje.

I bivša mu je čestitala rođendan – Demi Mur je uz video na kom Brus pozira s njihovim ćerkama, pokazala i djeliće proslave rođendana. Naravno, prisutne su bile i njegova supruga Ema i njihove dvije ćerke, a može se vidjeti i koliko je glumac ostario posljednjih mjeseci.

„Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osjećamo“, napisala je Demi.

Inače, Brusova supruga Ema nedavno je demantovala glasine koje su kružile o tome kako se Demi uselila kod njih kući, kako bi pomogla Emi da brine o  Brusu, nakon njegove nedavne nove dijagnoze, frontotemporalne demencije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:55