Дино Мерлин / Скриншот/јутјуб
01/04/2022 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Дино Мерлин представио „Криве карте”

Легендарни босанскохерцеговачки кантаутор Дино Мерлин представио је јуче нову пjесму под називом "Криве карте". Кантаутор је првим проjектом у овоj години одлучио да се одужи публици на годинама вjерности те тако премијерно представио и видео спот за четврти сингл са предстоjећег 12. албума. "Криве карте" и "Како да ти кажем" називи су двиjе пjесме о jедноj причи. Причи о опраштању и искупљењу. Причи о срушеним мостовима међу људима, мостовима коjе поново треба градити.

- Наjбоље говорим кад пjевам, па jе ова прича завршила као пjесма, а како ми jе ово све jако важно, мало ми jе била jедна, па сам написао двиjе. Некада нам живот подиjели криве карте, али зато имамо праве руке коjе пружамо према другима, отворена срца, у жељи да наново стварамо. Ово jе моj начин да некоме ко ми jе важан кажем да ми jе жао, да ми jе стало и да бих волио да ми опрости - каже Дино Мерлин. Представљање спота и пjесме "Криве карте", за коjу jе музику и текст написао Дино Мерлин, организовани су у згради БХРТ-а за коjу су везани и почеци кариjере овог регионалног кантаутора.

-Данас смо у кући у коjоj сам и jа као и броjне генерациjе умjетника и новинара имао своjе почетке. Биће генерациjска срамота ако у овоj кући престане да гори свjетло - нагласио jе Дино Мерлин.

-Имао сам сjаjне сараднике на коjе сам поносан- додао jе он.

Аранжман за "Криве карте" потписуjе Марко Лоуис, микс и мастеринг Динов дугогодишњи сарадник Махир Сарихоџић, док jе аранжман за "Како да ти кажем" радио Бабy Доокс. Сценарио и режиjу за видео "Криве карте" jе радио бх. режисер Едвин Калић, директор фотографиjе jе Игор Лазић, док jе костимографиjу радио бх. дизаjнер Марко Фехер.

Након регионалног мегахита "Ми" коjим jе наjавио албум, преко дуета "Дођи" са Сенидах те последње епске баладе "Jедан дан, jедна ноћ", Дино Мерлин отвара сезону са новим проjектом коjи ће несумњиво обарати рекорде слушаности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:22