Краљица Елизабета / - РТС
03/01/2022 u 06:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Дјевојчици старој годину дана стигло писмо од краљице Елизабете захваљујући костиму за ноћ вјештица

Џелејн Сатерленд је добила чак и краљевско признање - написмено, пошто је у Ноћи вјештица носила, као костим, капут са дуплим копчањем, краљевски шешир, перику и бисере, који су вјерно осликали стил краљице Елизабете

Дјевојчица која има тек годину дана, добила је писмо из Бакингемске палате због оригиналног костима за Ноћ вјештица.

Џелејн Сатерленд је добила чак и краљевско признање - написмено, пошто је у Ноћи вјештица носила, као костим, капут са дуплим копчањем, краљевски шешир, перику и бисере, који су вјерно осликали стил краљице Елизабете.

Фотографија коју је направила мама Кејтлин Сатерленд употпуњена је присуством љубимаца, породичних паса.

Кејтлин, из Охаја у САД, одлучила је да пошаље фотографију самој краљици, али није вјеровала да ће заиста добити одговор.

- Највећа инспирација за одјећу била је чињеница да су наши пси најбољи пријатељи наше ћерке. Жељели смо да урадимо нешто гдје би сви могли да буду укључени заједно. Ми смо дефинитивно обожаваоци краљевске породице - рекла је Кејтлин.

Кејтлин је рекла и да је костим њене ћерке наишао на многе похвале док је тражила слаткише за Ноћ вјештица.

- Док смо шетале у Ноћи вјештица добиле смо много, много комплимената, али моје омиљене реакције су биле када су јој се људи клањали или краљевски махали и говорили: „Ваше Величанство! - испричала је мама једногодишњакиње.

У писму из Бакингемске палате пише: „Краљица жели да вам захвалимо на вашем писму и фотографији коју сте пажљиво приложили. Њено Величанство сматра да је љубазно од вас што сте јој писали, а краљици је било драго што је видјела фотографију ваше ћерке, Џелејне, у сјајној одјећи".

(РТС)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:47