Џек Лупино / Фото:Промо
05/05/2022 u 18:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)"Док траjе сан" најављује ЕП издање бенда Jack Lupinо

Пjесму као композитор и текстописац потписуjе Небојша Ћулафић, а извођачки печат на траци остављаjу Сара Jоковић као носећи вокал рефрена и Стефан Павићевић на саксофону

Црногорски бенд Jack Lupino обjавио jе недавно сингл под именом "Док траjе сан" на свом jутjуб каналу. Нови сингл, како jе казао музичар Небоjша Ћулафић, заправо jе наjава новог ЕП издања коjе се очекуjе до краjа године.

- Jако смо задовољни, приjе свега како jе све испало, баш како смо планирали и на високом нивоу, притом су реакциjе сjаjне. Пjесму "Док траjе сан" као композитор и текстописац потписуjем jа, а извођачки печат на траци остављаjу Сара Jоковић као носећи вокал рефрена и Стефан Павићевић на саксофону. Она jе међу првим моjим скромним идеjама коjе сам биљежио у тренуцима самосталне импровизациjе при креирању и планирању првог албума " Jack Lupino - Дан "- казао jе Ћулафић.

Музичар истиче да музички правац коjи од почетка његуjу, ни у овоj пjесми нису миjењали.

-Правац од почетка пратимо и те како, иако jа први као посматрач не бих потврдио, али за све jе требало вриjеме, међутим оваj звук коjи jе сада jе нешто што планирам од старта. Наjављуjемо прво издање од 4 нумере, ЕП " Дан " коjи jе само А страна првог албума коjи ће се састоjати из два диjела, прва половина као што рекох - Дан и друга половина - Ноћ. Пjесма као и многе друге,и не само оне коjе су на нашем првом албум су одавно на "одстрелу" за "publishing. Доста пjесама спремамо из насе скромне будванске кужине-наjавио jе Ћулафић.

Немамо у плану да снимамо нове кавере

- Jack Lupino jе кренуо као кавер бенд jер у том моменту сам ауторски био посвећен и радио са Mazzom y fugazzu и Goblin Zeppelin, с тим сто jе jе тренутно све усмjерено ка Jack Lupinu у смислу идеjа. Кавере више немамо у плану,осим оних наjбољих и публици наjдражих коjе сви могу да чуjу на нашим наступима.

Нова пjесма добила jе и своj видео спот коjи jе режирао Стефан Jовчић.

-То jе наш приjатељ и редитељ са коjим се испоставило да функсионишемо наjбоље, jер већ имамо доста сарадњи кроз друге проjекте. Локациjе спота су Блок 5 и Стари Аеродром Подгорица. У споту глуме Александра Остоjић и Веселин Радоњић-додао jе музичар.

Бенд Jack Lupino имаће своj први ауторски наступ у суботу 30. априла у Будви у склопу будванског карневала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:20