Emina  / -JUTJUB/SKRINŠOT
19/08/2023 u 17:50 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Emina Jahović priprema novi album: Imam 25 gotovih pjesama

Pjevačica Emina Jahović održala je nedavno spektakularan koncert u diskoteci Top Hil u Budvi. Pjevačica je u Crnoj Gori rado viđen gost, a ovoga puta sa sobom je dovela i starijeg sina Jamana, koji je njen nastup ispratio za miksetom na bini. 

-Budva je jako lijepo mjesto i moj sin je ove godine prvi put došao, djevojčice su mu se jako dopale, Crnogorke, to je nevjerovatno svuda gleda, on ima 15 godina i sada smo u pubertetu. Svi su mu se dopali, ovdje su ljudi divni prema njemu, mnogo mu se svidjelo more - otkrila je Emina. 

Numera koju je skoro objavila pod imenom Dodirni me, sjajno je prošla kod publike, a i pjevačica je zadovoljna reakcijama. 

-Pjesma je dobro prošla, radili smo u kolaboraciji sa Burak Yeterom i bilo je stvarno fenomenalno, rad sa njim je vrlo jednostavan, brzo se sve završilo. Pjesma je zanimljiva, htjela sam da bude nešto malo drugačije jer sve se u poslednje vrijeme isto vrti - dodala je ona.

Emina je otkrila i da ima već gotove pjesme za novi album. 

-Novi album ću da počnem da radim sad od 15. septembra i vidjeću kad ću da ga završim. Imam sve pjesme završene, imam negdje oko 25 gotovih pjesama ali ću da napravim neku ciljnu grupu mojih prijatelja kojima vjerujem pa ćemo sami da odaberemo. 

Na nastupu u Budvi, Emina je otpjevala i dvije Cecine numere, Beograd i Nevaljala, a da li priželjkuje saradnju sa njom, kaže:

-Kako da ne, voljela bih da joj napišem pjesmu, Ceca je inspiracija. Ja se dobro družim i sa Milijem a on je dugo radio sa njom. Ona je nešto što se rijetko dešava kod nas, ta moć u njenom glasu, sami glas i karijera. Nije lako biti Ceca - zaključila je Emina. 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:22