Зорја Пајић / -Зорја Пајић
12/02/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Етно фазон Зорjе Пајић на Пјесми за Евровизију

Нисам jа Зорjа у тоj пjесми, сви смо. То је неки циљ у животу, оствaрење, проналажење себе - објаснила је пјевачица

Финалисткиња прошлогодишњег музичког такмичења Звиjезде Гранда, Зорjа Паjић представила jе нумеру под именом Зорjа са коjом ће се такмичити на Беовизиjи.

-Радили смо са жељом да направимо добру пjесму коjа ће да има jаку поруку и просто кад смо прошли конкурс и кад jе пjесма изашла стварно уживамо у свему овоме. За назив пjесме су неки људи рекли како jе нарцисистички а многи су заправо схватили поенту и приjе него jе пjесма изашла. Нисам jа Зорjа у тоj пjесми, сви смо. Зорjа jе неки циљ у животу, оствaрење, проналажење себе. Дала сам име Зорjа jер jе у моjоj причи та особа Зорjа. Порука jе да не одустаjемо за почетак од себе, да вjеруjемо у себе и кад мислимо да jе немогуће ми смо ти коjи себе треба да дигнемо са дна и сигурна сам колико год било мрачно после кише слиjеди дуга и сунце тако да вjеруjемо у себе-казала jе она.

Етно звук, како каже, ниjе случаjан у пjесми, а он jе свакако дио њеног умjетничког изражавања.

- Jа сам била у групи етно jако дуго и волим то пjевање, то ми jе наjближе срцу а свакако желимо да представимо Србиjу што jе реалниjе могуће и што љепше, мислим да jе то било идеално.

Када су у питању лоши коментари, Зорjа истиче да jе било оних коjи сматраjу да пjесма ниjе за ово вриjеме.

- Сматрам да квалитет никад не излази из моде, а квалитет jе оно што jе наша традициjа, што jе сигурно устаљено као квалитет и приjе 150, 200 година. Поента пjесме jесте да се осjећаш као да човjек може заиста да побиjеди то нешто мрачно у себи. Ниjе то само био текст коjи то представља многе страни новинари и телевизиjе коjе су ме питале за интервjу увиjек су говорили како су осjетили то иако не разумиjу текст. Мислим да би превод текста jош допунио таj осjећаj да на почетку постоjи страх, нека бол и терет и да на краjу све то нестаjе. Побjеђуjемо сами себе -казала jе пjевачица.

Признаjе да би jоj био велики понос да представља своjу земљу на Евровизиjи.

- Било би лиjепо да се то деси, била би ми наjвећа жеља. Побjеда на Евровизиjи би ми сигурно дониjела таj неки осjећаj да сам у наjjачем такмичењу на овим просторима и шире, да то што сам jа треба да радим, да то многи воле и да сам изабрала прави пут. Осjећам се посебно од првог наступа и касниjе, а оно што може да се очекуjе на сцени 3.марта jесте да ће то бити нешто jеднако моћно и са jеднаком поруком. Открила сам на друштвеним мрежама да нећу бити сама на сцени и сви радимо пуном паром-закључила jе Зорjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:29