La Zara / - FOTO: JUTJUB
23/02/2023 u 20:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Fanovi oduševljeni: Francuskinja jedan od favorita za pobjedu na Evroviziji

Njeni fanovi ističu da joj njen prepoznatljiv glas omogućava da publici kroz muziku zapravo kaže svoje želje, nade, ali i razočaranja sa jedinstvenom vjerodostojnošću

Kanadsko-francusku pevačicu umetničkog imena La Zara neki korisnici društvenih mreža već proglašavaju favoritom takmičenja.

Francusku će na Evroviziji 2023. u Liverpulu predstavljati pjevačica umjetničkog imena La Zara sa pesmom Évidemment. Ona je i koautorka pjesme koja na kladionicama trenutno drži 11. mjesto. Po društvenim mrežama se sve snažnije šire reakcije oduševljenih korisnika. Mnogi je već proglašavaju favoritom takmičenja, pa čak i pobjednicom, a pjesmu smatraju najljepšom koju su ove godine čuli, prenosi Jutarnji.hr.

La Zara, rođena kao Fatima Zahra Hafdi, jeste francusko-kanadska pjevačica. Rođena je u Montrealu i velika je obožavateljka Evrovizije. Kao mala, često je pjevala pobjedničku pjesmu "L‘oiseau et l‘enfent" zajedno sa svojom majkom.

Potpuno je samouka, ali vrlo brzo je počela da piše pjesme inspirisane svojim iskustvima, ispovijestima i drugim dubokim emocijama. Njeni fanovi ističu da joj njen prepoznatljiv glas omogućava da publici kroz muziku zapravo kaže svoje želje, nade, ali i razočaranja sa jedinstvenom vjerodostojnošću.

Ova mlada žena je postigla veliki uspjeh prošle godine sa svojom pjesmom "Tu t‘en iras", koja je prikupila više od 19 miliona pregleda na Jutjubu.

La Zara opisuje pjesmu "Évidemment" kao "univerzalnu ljubavnu pjesmu" i "himnu koju svi mogu pjevati". Njena pjesma, kažu obožavatelji, slušatelja vodi na putovanje dok La Zara otkriva bujanje otpora koji proizlazi iz pepela burne veze.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:16