The Фрајле / -THE Фрајле
03/06/2022 u 10:10 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)Фрајле вечерас устају са столица у Подгорици: Ми смо жене на све спремне

Удобно се обуците и обуjте, обећавамо незаборавно вече - поручују Невена, Јелена и Наташа

Новосадске Фрајле одабрале су репертоар за вечерашњи наступ на Подгоричком прољећном пазару за који су обећале да ће устати са столица и позвале Подгоричане да се смјесте испред бине и запјевају са њима омиљене хитове, али и удахну дух равнице који свуда носе са собом. Обострана љубав између овог трија и црногорске публике јака је и нераскидива.

- Да, то jе љубав на први поглед, на прво слушање, на први сусрет. Увијек смо дочекане с великим поштовањем и гостопримством, пуног срца и загрљаjа. Jедва чекамо да се попнемо на бину и да запјевамо заjедно - кажу Фрајле.

За портал Дана су откриле и шта може измијенити њихов зацртани програм током наступа у Подгорици.

- Имамо концепт и програм, али се обавезно излази из тога када осјетимо атмосферу или неко из публике пожели нешто. За Подгорицу устаjемо са столица и настаће права журка, зато се удобно обуците и обуjте, обећавамо незаборавно вече! Ми смо жене на све спремне - поручују Невена, Јелена и Наташа.

Нови сингл стиже 21. јуна

Фрајле вриједно раде и на новим пројектима.
- Ускоро излази нова пјесма, коjа ће бити право изненађење за све. Те можете послушати премиjеру 21. јуна на нашем Јутјуб каналу The Frajle Official. Поред документарца, књиге и новог албума, ту jе и нови проjекат "Поздрав из Новог Сада" старе пјесму у новом руху - кажу Новосађанке.


Чланице овог трија су познате као бенд коjи jе свирао на необичним мjестима, од авиона до манастира, али ипак прижељкују двије необичне бине.

- Нисмо jош наступале на Мјесецу и на Кинеском зиду. Концерт чине људи, и наша узаjамна енергиjа, па гдје год да смо, трудимо се да постигнемо емотивни максимум. Можда ће до краjа године бити неки свјетски фестивал, а Carneggi Hall jе сваком умјетнику наjвећи сан - кажу Новосађанке.

image

Наташа, Невена и Јелена

-Наташа, Невена и Јелена

Након пандемијске паузе, концерти распореди су све гушћи па се Фрајле буквално враћају на ритам од прије короне када су прелазиле и по неколике границе дневно.

- Дешава се да се датуми поклопе, а ми бисмо вољеле да имамо телепорт, па да можемо брзо да стигнемо до свих људи. Било jе дана када смо прелазиле и по четири границе дневно. Али, све jе то у служби циља да дођемо до наше публике - кажу Фрајле.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 00:08