Grupa Valentino / -JUTJUB/SKRINŠOT
15/09/2023 u 19:40 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Grupa Valentino ekranizovala singl „Neću kući"

Tekst, muziku i aranžman potpisuje osnivač grupe, Zijo Rizvanbegović

Pjesma „Neću kući" grupe Valentino, koja je premijerno predstavljena na CMC festivalu, sada je dobila i svoj video spot. 

Tekst, muziku i aranžman potpisuje osnivač grupe, Zijo Rizvanbegović, a spot je snimljen pod režiserskom palicom Nenada Nexy Jakovljevića.

-‘Neću kući‘ je fraza ili šlagvort koji smo svi u životu mnogo puta izgovorili. Da li je to momenat kad si sa društvom u kavani, na odmoru, na moru ili te udarila kriza srednjih godina, pa se u kabrioletu, svježe osunčan vozikaš gradom. Spot u režiji Nenada Nexy Jakovljevića je zamišljen kao kontrateza noćnih kadrova gradske urbane jezgre i dnevne ravničarske pastorale, kao i različitosti emocija i svjetova, muško-ženskih odnosa, netaknute opuštene prirode i napetosti svjetleće metropole - kazao je Zijo.

Hitovima "Samo sklopi okice", "Volim te još", "Bez tebe", "Oka tvoja dva", "Idu ptice selice", "Ponekad se sjetim da postojiš", "Pile moje", "Ne mogu, ne mogu", "U vrelini noći", "Kad me više ne bude" i mnogim drugima, sarajevski sastav Valentino munjevito brzo stekao je ikonski status te 80-ih i 90-ih godina postao jedan od najslušanijih bendova ovih prostora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 05:33