Зеленски у споту / - Скриншат
04/03/2022 u 08:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Хит на интернету: Зеленски плеше у штиклама и уским кожним панталонама

Плесачи на самом почетку кидају народну ношњу и остају полуголи, носећи само узане костиме

Спот под називом "Made in Ukraine", у којем украјински предсједник Володимир Зеленски плеше у штиклама и кожним панталонама, веома је популаран последњих дана. Погледајте и снимак Зеленског који је хит на друштвеним мрежама:

У музичком споту групе "Козаци" који је настао 2014. године, сада украјински предсједник и још тројица мушкараца плешу у крајње необичном издању.

Плесачи на самом почетку кидају народну ношњу и остају полуголи, носећи само узане костиме.

Ова група иначе је позната по сличним наступима, а како су писали украјински медији, један од њихових циљева била је и подршка ЛГБТ популацији.

Ова пародија Зеленског можда и није изненађујућа будући да је украјински предсједник прије уласка у политику, био познато ТВ лице. Студирао је право, али је одувијек био више заинтересован за глуму, тачније комедију. Придружио се украјинској КВН ТВ лиги комедије са 17 година и формирао сопствени тим Квартал 95. Након неколико година успјеха основали су сопствену продукцијску кучу и почели да снимају ТВ емисије.

Зеленски је велику популарност стекао у филму “Слуга народа”, гдје је играо лик Васила Петровича Холоборођа. Емисија је постала толико популарна, усред борбе Украјине са олигарсима и корупцију, да је Зеленски, уживо на ТВ-у у новогодишњој ноћи 2018, објавио да планира да слиједи стопе свог лика и да се сам кандидује за предсједника.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 17:25